Team Extreme jr og Saastads vant lagkonkurransen

PokalEtter iherdig jobbing med å legge sammen tre tider pr lag, har vi nå laget en resultatliste for lagkonkurransen. Vinner i skole-/ungdomsklassen ble Team Extreme jr med August Setlo, William Setlo og Didrik Riis Moen. I venne-/bedriftsklassen skilte det kun 35 sekunder mellom 1. og 3. plass. Saastads var best med laget, Viktoria, Krister og Per Kristian Saastad. Gratulerer. Gavekort fra Peppes Pizza og Brødrene Berggren er underveis. Resultater her: Lagkonkurransen

Reklame
av midtasen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s