Vårens våteste – og vakreste – eventyr

134Værgudene var i mot oss, men ikke et surt ansikt å oppdrive på Midtåsen. 123 løpere fullførte «verdens første Midtåsenløp». Det ble naturlig nok satt mange personlige rekorder og løyperekorder. Aller raskest var Per Kristian Kirkhus, men Simen Halle Hauge var kun 2 sekunder bak. Evigunge Gunhild Halle Haugen vant dameklassen med klar margin, mens Henriette Olsen Kaale vant yngste dameklasse. Ekstra morsomt var det at løperne fra Utfordringen 2013 fullførte i meget god stil. Resultater er oppdatert, og bilder blir lagt ut fortløpende. Se også flott reportasje på sb.no.

Reklame
av midtasen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s