Straks klart for Midtåsenløpet 2022

Onsdag 4. Mai er det klart for Sandefjords eget motbakkeløp. Vi gleder oss til å heie på deg underveis og ikke minst ta deg imot i mål. Har du enda ikke meldt deg på kan det gjøres her

Starten er på Sandefjord Tinghus i Sandarveien 1. Her kan dere hente startnummer og tidtakerbrikke fra kl. 17:00 og frem til 18:20 på løpsdagen. Etteranmleding er mulig fremt il 18:20, men gjøres da på nett. Gutter og Jenter 17 år og yngre starter 18:30. Damer og Menn over 17 år starter 18:40. Tøy kan fraktes fra start til mål. Starten skjer med startpistol på starttidspunkt. Tidtaking skjer med tidtakerbrikke.

Målgang er på erverdige Midtåsen og løpet avsluttes opp trappene dit. Tiden stopper automatisk når du passerer målmatten. Medalje, Drikke, god stemning og premiering av vinnerne venter i målområdet.

Parkering skjer enten ved startområdet i sandarveien på parkeringsplassen ved jernbanesporet eller ved Mokollen barnehage. Det er også noen parkeringsplasser på Midtåsen før siste port og også mulig i noen gater i området.

Barneløpet har egen start klokken 18:00 fra Mokollen Barnehage. Påmelding skjer på plass ved Mokollen Barnehage fra 17:15 og frem til starten. Deltagelse betales med Vipps 50 kr. Foreldre kan følge de minste om de ønsker det. Løypen er merket og Medalje og saft venter i mål.

Håper å se hele familien ta turen til Midtåsen onsdag enten for å løpe eller heie!

Reklame
av kinegull

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s