Midtåsenløpet onsdag 6. Mai 2020 vil bli utsatt

Som følge av Corona-situasjonen og regjeringens tiltak for å begrense smitte er vi nødt til å utsette Midtåsenløpet til høsten. Vi har lenge håpet at vi kan arrangere, evt på en alternativ måte. Men nå har vi besluttet å utsette til høsten. Vi håper det da er mulig å gjennomføre og vil komme tilbake med ny dato senere.

Det er likevel mulig å få gjennomført mange gode treningsøkter på våren. Dermed kan man fint trene til Midtåsenløpet så lenge man følger regjeringens anbefalinger. Vi oppfordrer til trening og aktivitet ute ved kysten, eller i skog og mark og kan selvfølgelig anbefale både stolpejakt og tur-orientering for de dette kunne passe for.

Konvolutter med kart til Tur-o kan kjøpes på Gjertsen sport eller bestilles via hendvendels på facebooksiden

Stolpejakt blir tilgjengelig 1. Mai, men man kan laste ned appen stolpejakten nå.

Reklame
av kinegull

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s