Midtåsenløpet 2016 – Bredde, topp og god stemning

DSC_0317Årets Midtåsenløp samlet både bredde og topp. Deltagere fra 3 til 80 år og tider fra ca 9 til ca 27 minutter. Alle like blide etter målgang. Det er sånn vi vil ha det.

Mange stolte barn som fullførte Barneløpet og fikk kanskje sin første medalje, og mange stolte voksne som slo treningskameraten eller satt ny personlig rekord …… eller kanskje rett og slett var glade for at de i hele tatt kom opp til Midtåsen. Det var mange vinnere i årets Midtåsenløp.

Aller raskest av jentene var Mari Roligheten Ruud. Ei jente på 14 år som løp fortere enn noen andre jenter/damer i Midtåsenløpets historie. Selv om Gunhild Halle Haugen vant for 4. år på rad, måtte hun se seg slått av Mari.

Blant guttene var det Cornelius Bjørk fra Sandefjord OK som tok seieren. For herrer over 17 år vant Kristoffer Liset fra Il Ivrig på ny løyperekord for herrer. Første løper under 9 minutter. Det er raskt!

Av andre prestasjoner er det verdt å nevne at den blinde skiløperen, Magnus Rød, nok en gang fullførte Midtåsenløpet, samt at de to eldre damene Hanne Bettum og Karin Heyerdahl vant klassen for damer på 80 år helt suverent.

Vi, som arrangører, takker for godt oppmøte og mange positive tilbakemeldinger, og ønsker dere velkommen igjen i 2017. Da er det 5-års jubileum 🙂

Resultater er oppdatert og bilder kommer etterhvert.

Reklame
av midtasen

Én kommentar på “Midtåsenløpet 2016 – Bredde, topp og god stemning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s