2015: Rekordenes år

PokalStor fart, mange deltagere og oppholdsvær (sic!) kan kort oppsummere årets arrangement. Totalt 166 løpere fullførte årets Midtåsenløp – i tillegg til 12 deltagere i Barneløpet. Mange deltok for første gang, mange satt ny rekord, noen slo treningskameraten, men felles for alle var et smilende ansikt etter målgang.

To imponerende prestasjoner er det verdt å nevne spesielt: (1) Maren Halle Haugen (12) vant jenter under 16 år på en tid rett bak sin mer meritterte mor, Gunhild. (2) Den blinde skiløperen fra Stokke, Magnus Rød, fullførte med stil. Forsøk selv å løpe trapper med lukkede øyne!

Vi, som arrangører, takker for årets deltagelse og ønsker samtidig velkommen igjen i 2016. Resultatlisten er oppdatert. Bilder fra løpet kommer etterhvert.

Reklame
av midtasen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s