Mange glade motbakkeløpere på Midtåsen

IMG_3817Til tross for nok et år med dårlig vær ble det godt oppmøte på dagens Midtåsenløp. Med deltagere fra 10 til 76 år må man kunne kalle dette en massemønstring. Best av alle i dag var Matias Øvrum med seier i gutteklassen, seier i lagkonkurransen (Familie-/vennelag) og ny løyperekord. I jenteklassen vant 12-åringen Ingrid B Aabrekk på en meget sterk tid. Gunhild Halle Haugen vant dameklassen og Krister Saastad vant herreklassen. Fullstendig resultatliste og bilder fra arrangementet kommer snart.

Reklame
av midtasen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s