Hjemmesiden er klar

Endelig har Sandefjord fått sitt eget motbakkeløp, Midtåsenløpet. En forsiktig start langs Sandarveien, etterfulgt av en bratt stigning opp Åslyveien til Nedre Åsenvei. Deretter en ny bratt bakke opp til Mokollen barnehage. Litt nedover etter barnehagen, og deretter en smal sti rundt vanntårnet og ut på veien til selve Midtåsen. Som avslutning går løypa via skulpturparken, ned til bunnen av Midtåsparken og til slutt noen trapper opp til mål. I målområdet venter det løperne en fantastisk fin utsikt over Sandefjord, og tilfredsstillelsen av å ha fullført Midtåsenløpet.

Velkommen til store og små.

Reklame
av midtasen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s